| Ɩ м α ɢ ι и α т ι σ и||
second blog!

Saturday, 5 May 2012 @ 09:35 | 1 Comment [s]


First of all :::: assalamualaikum!! anneonhaseyo!
yo!! ni nida punya second blog! yg first blog kat sini ---->http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/ nida buat blog ni sebab.... teringin nak ada blogskin jugak! kalau yang lagi satu tu template designer yang biasa.. sekarang ni kan ramai yang guna BLOGSKIN kan...nida pun nak lah jugak! kalau nida tak malas...nida ingatkan nak buat tutorial denim template kat sini.. blog lagi satu tuto untuk template designers/design ----> http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/p/stuffies.html nah!! promote kejap! >.< oke lahhh...bubyee!! nak pegi edit blogskin kte yang baru nih!! hhehehehe! T_T


thank you for satisfied this post....u like? so,,"Like" it and comment! :D


| Newer Post
Disclaimer

Hi peeps...Anneonghaseyo,,Nida imnida..Do follow and leave your footprints in my cbox :) be nice here =D

official blog K-pop!

Please Don't be A COPYCAT!!


Cingu ya!

Navigations!

Diary Author fanfiction Cingu


Be Talkative!


LOvey -dOvey!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Baek Jae Ra:*

Best View at GOOGLE CHROME!