| Ɩ м α ɢ ι и α т ι σ и||
Love Potion >> Chapter 4

Saturday, 23 June 2012 @ 08:43 | 3 Comment [s]

Chapter 4 yeah!! annyeonghashimnikka! ^_^ nak chapter 3 <--kat sini yo!
sebelum tu..Blog ni da tak de lagu~ sedehnyeee!!! youtube yg selalu buat hal..
Nida ada buat entry tu kat cni ---> kat sini laa awak! >.<  tapi ni blog yg lgi stu..
oke dah! trus membaca!!!


Di sekolah, pada waktu rehat, Jiyeon dan Kiseop rehat bersama-sama di loteng sekolah :).......


JIYEON POV   (tengah pegang Momo :))

"Err...Kiseop, kau dah hantar teks speech tu?" Tanya aku memulakan perbualan.

"Dah,dah, pagi tadi aku bagi kat AJK." Balas Kiseop.

"Kalau kau nak tahu,aku baru je buat teks tu dalam dua tiga hari lepas. =D hehhe.. Aku selalu buat kerja last minit. :)" Kata Kiseop lagi.

"Sama la kita! ;) heee! =E Kalau tak dikejar,memang sorilah nak buat. hihihi" Balasku sambil tersenyum.

"Ingat nak hantar lusa je. Cikgu dah bising...suruh aku hantar benda tu cepat sebelum tarikh tutup." Kataku lagi sambil minum air kopi yang aku beli tadi dan sambil memandang Momo yang sedang dipegang oleh ku ini. :)

"Hmmm...nampak macam tinggi juga expectation cikgu kat kau ek? Aku pun rasa kau akan menang nanti. Kau buat benda ni semua sebab kau memang minat gila dengan bahasa inggeris kan?" Jelas Kiseop dengan coolnya!


"Omo! Hensem jugak Kiseop ni. Baru aku paham apasal budak-budak tu semua dok gila-gilakan dia >.< Hmmm." Aku hanya berdiam dan mengatakan dalam hati sahaja.

"Kalau menang dapat peluang masuk kursus jangka pendek dekat oversea kan?"

~~~~~~Senyapppp~~~~~

"Err..Jiyeon? Kau ni dengar tak apa aku cakap tadi?" Kata Kiseop terus memandang aku.


"Huh?!! Ya,ya, dengar,dengar!" (ehh? aku ni berkhayal je >,<) <--dalam hati..

"Yelah tu! Anyway Prince, <tukar topik> Kalau Momo ada dengan kau, kau takkan kalah dengan sesapa kan? Betul tak Momo?" Kataku sambil memicit Momo kesayangan Kiseop tu dan melompat-lompat kesana ke mari :3 macam budak-budak = ='

"Prince gerenti menang punya...............Arghhh!!!"

Ehhhh...Tetiba Kaki Jiyeon terseliuh..dan nak terjatuh........kemudian.....
Prince sambut!! :3

"Kwaencanayo? (kau okey?) Hish,apa la kau ni? nasib baik sempat!" Kata Kiseop sambil memegangku.

Dup! Dap! Dup!
"Ah,apasal berdebar semacam ni?" Tanyaku di dalam hati sendirian...

"Errr..mian..mianhae..Aik, mana perginya Momo" Kataku sambil berdebar-debar. Semasa tu..Momo yang pada mulanya ditanganku hilang!! :O

KISEOP POV

"Ahhh! Oomooo!! Air kopi tu dah tumpah kena Momo lah!!" Kataku sambil terkejut sampai rasa macam nak nangis :(

"Sori,sori!! Ak..aku janji cuci Momo kau hari ni jugak!" Kata Jiyeon meminta maaf banyak kali kepada aku.

"Takpe,biar aku je yang buat." Jelasku kepada Jiyeon semula.

"Jangan,jangan! Dah memang salah aku kan?" Kata Jiyeon yang cemas.

*ni cemas ke? hahah..malas nak cari lama-2,,so, amek je laa yang mana comel! :3*

"Ehh...comellah pulak si Witch ni bila dia cemas :3" Bisik hatiku memuji Jiyeon.

"Kuatnya bau kopi ni..Ginseng ke?" Tanya aku.

"He! He! He!" Jiyeon hanya gelak je.

"Jangan gelak la. = =' hahaha.." Aku pun turut gelak sekali melihat Jiyeon yang riang itu.


Pada ketika itu,Hyorin yang sukakan Prince hanya memerhatikan kemesraan Kiseop dan Jiyeon dari pintu loteng di sekolah itu.


----------------------------------------------------------------------------------------

Oke!! chapter 4 da settle...rasenya macam dah nak abis ni..lagi bape chapter je.. :3
errr...yang chapter ni faham tak? biasalah..update tengah malam memang macam gitu laa jadi nye..hikhikhik.. :3 
kalau ada typo ke ada salah pape yang tak paham ke...komen je tau~~ :D
Kalau sempat esok jugak Nida nak buat Chapter 5! hahaha..semangat pulak budak ni!
tapi kalau Omma dengan Appa Nida kasi bukak lappy ni laa..hihii...tak janji~~ :3
Oke..bubye! nak tido~~

Labels:



thank you for satisfied this post....u like? so,,"Like" it and comment! :D


Older Post | Newer Post
Disclaimer

Hi peeps...Anneonghaseyo,,Nida imnida..Do follow and leave your footprints in my cbox :) be nice here =D

official blog K-pop!

Please Don't be A COPYCAT!!


Cingu ya!

Navigations!

Diary Author fanfiction Cingu


Be Talkative!


LOvey -dOvey!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Baek Jae Ra:*

Best View at GOOGLE CHROME!