| Ɩ м α ɢ ι и α т ι σ и||
Love Potion >> Intro

Friday, 1 June 2012 @ 03:05 | 2 Comment [s]

Love Potion >> Characters and synopsis

synopsis ::
Ehem-ehem :P ....Jiyeon,seorang gadis yang cukup digeruni di sekolah..sehingga dia digelar"witch" dan Kiseop pula,seorang pria yang kacak yang mendapat panggilan "prince" daripada kalangan pelajar.Pada suatu hari Jiyeon telah mengetahui rahsia besar Prince yang boleh membawa aib yang hebat.. :) Dengan memahami kesulitan yang menyelubungi lelaki itu sebagai idola,Jiyeon dalam diam mula mengenal erti cinta....Agaknya apakah yang akan terjadi selepas witch mengetahui rahsia terbesar prince? Apa akan jadi ya?? =D

Characters ::

Lee Ki Seop as Kiseop

17 tahun . Kacak . Stylish . Digelar "prince" kerana sikapnya yang sopan-santun dan kacak seperti sang putera . Peserta akhir English Speech Contest . Mempunyai rahsia yang terbesar . =P

Park Ji Yeon as Jiyeon


17 tahun . Stylish . Cantik . Digelar "witch" kerana perwatakan dan muka seakan ahli sihir yang menakutkan .  Baik hati . Bersahaja . Jenis yang susah hendak senyum . Peserta akhir English Speech Contest .

Park In Jung as Soyeon


17 tahun . Kawan baik kepada Jiyeon . Seorang yang periang . Comel .

Ryu Hwa Young as Hwayoung


17 tahun . Juga kawan baik kepada Jiyeon . Bijak . Tomboy .

Shin Dong Ho as Dong Ho


16 tahun . Wartawan sekolah . Takut kepada Jiyeon . Peramah . Comel! :)

Keroppi :) as Momo

Patung yang comel! :) Patung kesayangan Prince Barang berharga Prince


Kim Hyo Jung as Hyorin


Jahat! Pendengki . Suka dekat Prince. AJK Kelab English.

Yoon Bo Ra as Bora


Kawan Baik Hyorin. Perangai sama je macam Hyorin.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------


watak ni je dulu ye...nanti kalau ada penambahan watak nida akan tambah ye.. :)
*mianhae...Dulu tajuk ni Prince and witch...love kan....tapi oleh kerana panjang sangat dia punya tajuk...so,,nida nak pendekkan.. :) jadilah :: LOVE POTION :D
ohhh!! tak lupa juga! kawan Nida yang tolong buatkan cover FF pertama nida ni.. :) hhehe..
Gomawoyo! :D ni link Blog fanfic kawan nida tu.. :)  http://imaginefanfic.blogspot.com/

Labels:



thank you for satisfied this post....u like? so,,"Like" it and comment! :D


Older Post | Newer Post
Disclaimer

Hi peeps...Anneonghaseyo,,Nida imnida..Do follow and leave your footprints in my cbox :) be nice here =D

official blog K-pop!

Please Don't be A COPYCAT!!


Cingu ya!

Navigations!

Diary Author fanfiction Cingu


Be Talkative!


LOvey -dOvey!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Baek Jae Ra:*

Best View at GOOGLE CHROME!