| Ɩ м α ɢ ι и α т ι σ и||
[Tips] Limit Follow sampai 300 je?

Friday, 22 June 2012 @ 02:35 | 0 Comment [s]

salam~~ :) annyeong :)
uit uit..hari ni nak berceramah sikit..dengar baik baik tau...hehehe
betul ke limit follow ni sampai 300 je ??
follower widget tu penting ea?
haishhh...ni nak cerita ni.. :) sebelum tu! Ni Nida copy dari blog Nida yg lgi satu tu.. ^_^

bukan macam tulah....sebenarnya boleh je korang nak follow sampai beribu beriban!
tapiiii,,,kalau korang follow pakai Navigation bar atau button follow yang ala-ala tumblr ataupun selain daripada follower widget memang limit dia sampai 300 je! tak tahu lah kenapa! yang pasti memang tak boleh!
contohnya yg cam gini :)
Bila korang da follow pakai button tu sampai 300 je...bila nak follow orang yang ke-301 tu mesti tak boleh! percaya la! ahahah...
habis tu lepas ni macam mana nak follow orang?
kalau macam gitu,,senang je..si empunya blog tu kena lah ada FOLLOWER WIDGET!
*yang ni lah follower widget! WAJIB ada!*

sebab tu lah follower widget tu penting! kalau blog yang dah ada follower widget tu..jangan lah gatal-2 nak buang! haishhh...
kebiasaannya yang pakai template designer memang dah ada kan kalau yang takde tu tengok sini ! :)
lagi satu,,blogger yang pakai classic template ataupun blogskins...for sure takde kan...
memanglah blogskin tu cantik,,comel! tapi kalau tak boleh nak follow pun tak guna gak kan.. =D
untuk blogskin tuto dye kat sini.. =D

so,,minta tolong usahakan lah letak follower widget ya.. =D
ermm! lagi satu! nida dah limit 300 tau...siapa nak suruh nida follow tu letak lah follower widget ea.. :)

Hwaitingg!! Chayok-2!! selamat mencuba~~ :)
oke papai~~ =D 

Labels:



thank you for satisfied this post....u like? so,,"Like" it and comment! :D


Older Post | Newer Post
Disclaimer

Hi peeps...Anneonghaseyo,,Nida imnida..Do follow and leave your footprints in my cbox :) be nice here =D

official blog K-pop!

Please Don't be A COPYCAT!!


Cingu ya!

Navigations!

Diary Author fanfiction Cingu


Be Talkative!


LOvey -dOvey!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Baek Jae Ra:*

Best View at GOOGLE CHROME!